Hårmineralanalys

Mår du inte riktigt bra och inte förstår varför? Alla prover på vårdcentralen tyder på att du är frisk men du mår ändå inte bra. Då kan en Hårmineralanalys (HMA) ge dej svaret på varför.

Hittar läkare inget fel på dej kan det vara så enkelt att du har obalanser i dina mineraler och det kan ex ge symptom som trötthet, utbrändhet, depression, acne, allergier, sköldkörtelproblem, osteoporos, hjärtklappning, håravfall, oro, sömnlöshet mm mm.

Det som syns på ett blodprov eller urinprov visar statusen just nu, men det som syns i hårmineralanalysen är det som lagrats i vävnaderna, samma prov som vid ex en muskelbiopsi men hårmineralanalysen är ju båda enklare och smärtfri!

Exempel kan vara att en obalans i koppar/zink-kvoten kan ge hormonproblem,depression, pms, migrän mm. Kalcium/Natrium-kvoten påverkar ditt blodtryck, obalans i Kalcium/Magnesium-kvoten kan ge problem med insulinet, skelett och leder.

Alla mineraler är beroende av varandra i rätt mängd. Om du då intar kosttillskott utan att veta vilken balans din kropp redan är i är risken att kosttillskottet är fel sammansatt för just dej och kan ge ännu större obalanser och därmed göra dej ännu sjukare

Att utföra en hårmineralanalys är enkelt. Terapeuten klipper några hårstrån från bakre delen av huvudet. Håret skickas sedan till Nutri-Tech i Göteborg och därefter vidare till internationella laboratorie- och näringskonsultsföretaget Trace Elements i USA.

Hos mej kan du utföra Hårmineralanalyser för människa, häst och hund

 

Länkar:

https://www.sporthalsa.se/artiklar/haret-avsloejar-hur-du-mar/

 

https://kurera.se/vem-behover-en-harmineralanalys/

 

https://halsokraft.se/behandlingar/harmineralanalys

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)